Tuesday, October 09, 2007

FFF I - Casa Gandaia (Batea)


Si senyors, el passat mes de setembre, entre els dies 18 i 24 va tenir lloc el primer Freak Film Festival, a Casa Gandaia, Batea, província de Tarragona.

Va incloure el visionat de grans pel·lícules que per alguna o un altre raó els organitzadors vam considerar de certa estètica Freak. Els films seleccionats van ser:

- Elvira, mistress of the dark (peli dels vuitanta realment espectacular)

- Miedo y asco en Las Vegas (Potser no es una peli massa freak però es tan rara i paranoica que crec que ha de formar part del cartell)

-Las aventuras de Ford Foirlane (amb frases tan grans com "Tanto gilipollas y tan pocas balas" ó "Menosmola" "Eso es lo que pienso yo de ti" "No, tú eres un menosmola" "Tocame las bolas")

- Zoolander (Reemisió. Tot i que ja l'hem vist en varies ocasions, s'havia de tornar a veure :D )

- Papa Piquillo (Cap de cartell, ens esperàvem una peli freak, ja que està protagonitzada per Chiquito de la Calzada, però sorprenentment ens vam trobar amb un drama a l'altura de les grans produccions de Hollywood, totalment recomanable)

Vist l'èxit de la convocatòria es previsible que aviat muntem una segona edició que inclogui la gran OJOS SIN LUZ protagonitzada pel desaparegut Fary.

Fins a la propera!

3 Comments:

Blogger El Forest said...

No inclou la serie de la lola flores anomenada el "coraje de vivir", lògicament ella va morir quan l'estaven emitint a la tele.

5:10 AM  
Blogger Robert said...

Gran aportació Sr. Forest. No sabía que existía aquesta sèrie. La podriem propossar per un tercer festival. Ja que fa un parell de setmanes es va fer la segona edició. De la que en penjaré un comentari en breu ;)

3:41 AM  
Blogger El Forest said...

Aquest blog necessita vidilla, akí estic per reanimarlo, jua!

2:48 AM  

Post a Comment

<< Home